Jesper Michael Borup

A small list of client references and reviews

Jan Tvernø
De unge mennesker bag Shaping Web går til opgaven med kundens ønsker i centrum og som udgangspunkt kan alt lade sig gøre. De er engagerede, effektive, hurtige, pædagogiske og fleksible i opgaveløsningen. Jeg kan derfor meget varmt anbefale Shaping Web som samarbejdspartner.
Ejer af Alpacashoppen, Happy Lama Travel og Tvernø Travel Group
Anne-Mette Mohr
Jeg er meget tilfreds med det ekstremt hurtige og høje serviceniveau, som Shaping Web leverer. Derudover oplever jeg stor vilje og lydhørhed til at forstå mine behov, også selvom jeg ikke altid helt selv ved hvad det egentlig er at jeg har brug for. Mennesker som ikke har ret meget erfaring med hvad en hjemmeside egentlig kan, vil være i de bedste hænder hos Shaping Web. Hermed gives de bedste anbefalinger.
Ejer af Psykologcentret Nordvest
Mogens Andresen
Ved opbygningen af min hjemmeside har jeg fået en utrolig god hjælp og service fra Shaping Web. Jeg har efterhånden henvendt mig mange gange om at få justeret det ene og det andet, og alle ønsker er altid blevet opfyldt – og hurtigt! Jeg kan således varmt anbefale Shaping Web til opbygning, udvikling og vedligeholdelse af hjemmesider!
Professor emeritus v. Det Kgl. Danske Musikkonservatorium
Sebastian Hoffman og Erik Hoffman
Både Erdin og Jesper er utrolig dygtige indenfor deres område og er meget effektive og fleksible samt gode til at komme med forslag om forbedringer. Vi endte med en yderst tilfredsstillende hjemmeside som vi kan se giver os kunder. Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Jesper og Erdin i en længere projektperiode på 10 uger i 2015/16 med fokus på udarbejdelsen af vores nye hjemmeside som skulle designes og laves fra bunden. Det var et stort projekt som indebar design, SEO, kodning, tekstombrydning samt en afsluttende brugerundersøgelse med fokus på vores firmas målgruppe. I de efterfølgende år har vi haft flere komplicerede sager sammen med Shaping Web både med den fortsatte udarbejdelse af vores egen hjemmeside men også med nogle af vores egne kunders hjemmesider. De har hver gang overholdt de aftaler vi lavede samt udført et godt stykke arbejde til en fornuftig og konkurrencemæssig stærk pris. Vi er også utroligt glade for at vide at de tager hurtigt hånd om de eventuelle fejl og situationer som opstår både på vores og vores kunders hjemmesider.
ComputerHjælp Køge ApS
Morten Birk Olsen
Jeg har fået hjælp til SEO og Adwords, og det har været en superoplevelse. Har fået rigtig god hjælp af Jesper. Kan klart anbefale Shaping Web.
Ejer af ARGA Survey
Mette Søby
Jeg kontaktede ”Shaping Web”, idet jeg havde behov for en del forandringer af min hjemmeside, herunder oprettelse og implementering af en webshop med direkte download og betaling af onlineprodukter. Vi afholdt et møde, hvor jeg oplevede dem som meget grundige med at sætte sig ind i hvad det præcist var jeg ønskede, samtidigt med at de kom med meget kompetente og relevante forslag til ændringer de kunne se var hensigtsmæssige. Jeg fik et grundigt gennemarbejdet tilbud, til en yderst rimelig pris. Efterfølgende var vi i løbende dialog mens de arbejdede, og jeg fik meget hurtig respons på mine henvendelser de gange jeg havde spørgsmål til hvad de skulle bruge fra min side. Under hele forløbet har jeg følt de har lyttet til mine ønsker, samtidigt med at de har haft integritet til at fortælle mig hvis der var mere hensigtsmæssige måder at gøre tingene på, på en meget imødekommende og respektfuld måde. Jeg er yderst tilfreds med resultatet, og giver ”Shaping Web” min varmeste anbefaling.
Ejer af Mette Søby Forandringsrådgivning
Britta Mollerup
Har haft super fin erfaring i forbindelse med udarbejdning af nyhedsbrev. Hurtige svar, relevante spørgsmål og løsningsforslag, kan bestemt anbefales til lignende opgaver.
Lægerne Mollerup
Bengt Bøge Rommelhoff
Jeg havde nogle idéer til oprettelsen af min hjemmeside, og hvilket publikum jeg ville henvende mig til. Jeg kontaktede Shaping Web som lavede et udkast, som var fyldt med rigtig mange smarte detaljer, som vil gøre det nemmere for brugerne at finde rundt på min hjemmeside, og elementer som jeg ikke havde tænkt over. Jeg er meget glad for at man kan kontakte Shaping Web hvis man løber ind i redigerings problemer, Shaping Web yder en super god service og meget hurtigt. Vi har drøftet tingene igennem og prøvet at se det fra alle sider, jeg er meget tilfreds med min hjemmeside, og samarbejdet med Shaping Web som er meget lydhør.
Ejer af Lab. Rommelhoff’s
Henrik Jensen
Great web designer with high skills. I only use him as my developer on my wordpress shop. He is the master and can solve almost every problem I have and he is really easy to work with, friendly and he works until the projects is finished, then you know he gave you 100%. I highly recommend Jesper.
Owner of Saving Lives and PulsoximeterShop
Richard Marcic
Absolutely great experience, great communication and promptly made changes. This has been a learning experience for me and as I am relatively ignorant in many aspects of the online world, Jesper was able to guide me through the process and decision I needed to take. Now that the website is setup we are going to be doing some SEO optimization with him.
CEO of Brauwerk Freistil (Tübingen)
Falguni Marwadi
I was in need of a professional looking website for our photography/filming work. He has delivered to our expectations and always replied to all our queries. He listens and understood my requirement and accordingly worked on it. His response is very efficient so no delay.
Owner of Falhar Media Productions
Rasmus Rossi
I was in need of a professional looking website for our photography/filming work. He has delivered to our expectations and always replied to all our queries. I would definitely recommend him. Jesper is very responsive and proactive, quick and clearly technically very good. I couldn't have asked for more.
Owner of B-George Pet Supplies
James Young
Was an absolute pleasure working with Jesper. He delivered an excellent product that was way beyond my expectations and would like to highly recommend Jesper. He built the site as if it was his own so attention to every detail no matter how complicated my demands.
Owner of TT-Photos
Donnamarie Floyid
I would definitely work with Jesper again. He was extremely fast and the front page of my website looks better than expected with the addition of moving video. He also gave me detailed instructions on how I can replace this myself in the future. Very knowledgeable about the intricacies of WordPress.
Creative Director at ThelmaWorld
Raffaele Casciano
Great to work with. He delivered earlier the requested change. Has been delivered more than asked and in very good quality. Very responsive and very pleasant to work with. I have already other tasks waiting to be done by him. I’m very satisfied and very happy with the result.
Co-owner of JuliaEvent and ATravelGirl